Zorgpersoneel gezocht?

Hartwerk is specialist in het bemiddelen van zelfstandige zorgprofessionals, kenmerkend door flexibiliteit, daadkracht en oplossingsgerichtheid. Ons zorgvuldige selectieproces garandeert bevoegdheid en bekwaamheid van alle kandidaten.

Een duurzame relatie

  • Betrouwbaar netwerk voor zorgkwaliteit en continuïteit.
  • Voorkeur voor langdurige opdrachten.
  • Persoonlijke gesprekken, benodigde documentatie op aanvraag.
  • Zorgvuldige selectie van passende professionals.

Innovatieve aanpak

Innovatie is van essentieel belang voor de gewenste kwaliteitsverbetering en betaalbaarheid in de zorg op de lange termijn. Wij begrijpen dat veelbelovende initiatieven soms vastlopen in pilots en lokale experimenten. Bij Hartwerk begrijpen wij niet alleen de waarde van deze innovaties, maar ook hoe cruciaal het is om de juiste match te vinden.

Onze inzet om veelbelovende innovaties te implementeren gaat hand in hand met het vinden van zorgprofessionals die niet alleen bekwaam zijn maar ook volledig betrokken bij het succesvol integreren van vernieuwende zorgpraktijken. Samen werken we aan duurzame verbeteringen in de zorg.

Onze kernwaarden

Bevlogen

Met liefde voor de zorg en passie voor de-escalerend werken halen we het beste uit onszelf, uw medewerkers en de cliënten.

Betrokken

Wij begrijpen de knelpunten bij medewerkers en cliënten. Inlevingsvermogen, gelijkwaardigheid en respect voor ieders autonomie en deskundigheid staan bij ons voorop.

Proactief

Onze ervaren mensen zien wat nodig is, zijn bereid dit te doen en doen dit ook.

Deskundig

Met goed opgeleide natuurlijke rolmodellen, die de kunst verstaan te ondersteunen waar nodig, komen we snel tot de kern.

Elke zorginstelling heeft unieke uitdagingen, variërend van organisatorische tot personele vraagstukken. Bij Hartwerk gaan we sinds 2019 net een stap verder. Daarom leveren wij altijd op maat gemaakt advies en diensten: van consultancy-opdrachten tot tijdelijke versterking door onze zorgprofessionals en werving- en selectietrajecten.

Wij hebben het juiste zorgpersoneel voor u klaar staan!

Het risico van onderbezetting en verminderde zorgkwaliteit ligt op de loer. Neem professioneel contact met ons op voor passende oplossingen

Neem contact op