Wij werken hard,
met hart voor de zorg

Wij zijn er voor jou als betrouwbare partner in zorgopdrachten, waarbij we zelfstandige zorgprofessionals koppelen aan zorginstellingen die werkelijk van belang zijn.

Hartwerk | Wij werken hard, met hart voor de zorg

Team van specialisten

Ons team van specialisten staat klaar om jou te ondersteunen in de zorg. Of het nu gaat om het vinden van de juiste opdracht, het beheren van je agenda, of het bijwonen van boeiende cursussen voor persoonlijke groei, wij zijn er om jou te begeleiden. Ontdek met ons het unieke karakter van de zorg, waar elke dag een nieuwe uitdaging biedt en elke cliënt speciale zorg verdient.

Contact

Flexibiliteit in de zorg

Bij ons draait alles om flexibiliteit in de zorg. Wij verbinden zorgprofessionals met zorginstellingen en bieden innovatieve tools, zoals een handige app, voor overzichtelijk beheer van opdrachten, agenda en urenregistratie.

Ontdek met ons de diversiteit en uitdagingen in de zorg, waar elke dag uniek is en elke cliënt speciaal.

Zorg verbinden met de juiste professionals

Bij hartwerk begrijpen we dat het vinden van passend werk niet altijd eenvoudig is, gezien jouw unieke behoeften en situatie.

Daarom bieden we diverse diensten aan, zodat jij de vrijheid hebt om zelf te kiezen en de regie te nemen over jouw professionele pad.

Werken bij

Ervaringen

Een aantal zorgtalenten die je voorgingen.

Met een glimlach op mijn gezicht kon ik niet wachten om weer aan de slag te gaan in de zorg, het mooiste werk van de hele wereld!

Mijn hart maakte een sprongetje, want ik kon eindelijk terugkeren naar het bijzondere werk als revalidatiespecialist!

Opgetogen en vol energie stond ik klaar om weer aan de slag te gaan als thuisbegeleider!

Met enthousiasme keek ik uit naar mijn hernieuwde inzet als verzorgende, vol passie voor een gezonde levensstijl.